FUN

Vetëm 1 në 7 persona arrin ta gjejë gabimin në këtë imazh

Imazhi është publikuar në disa media evropiane dhe një kërkim i bërë ka evidentuar se vetëm 15 për qind e lexuesve që kanë reaguar.

Pra një në shtatë persona, ka arritur të gjejë saktë dhe shpejt gabimin që gjendet në këtë imazh.

Shikojeni mirë. Vëzhgoni vendin përreth, shtëpinë, pemët, portën, rrugën…

Nuk pikasni dot gjë?

Nuk gjeni asgjë të çuditshme?

Ore dore Rolex

Atëherë shikoni me kujdes në oxhakun e shtëpisë, tymi që del prej tij dhe vazhdoni shikimin duke parë pemët në të majtë të imazhit.

Pikërisht, era që lëviz gjethet e pemëve shihet se si fryn në drejtim të kundërt me tymin nga oxhaku.

Tani që e gjetët zgjidhjen, çojani një miku imazhin dhe shihni sa kohë do t’i duhet që ta zbulojë…

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close