SPORT

Benzi përkujdeset për Benz-in në borë

Unë jam duke u argëtuar mjaft shumë me AMG GT R – por po – ajo ka ngecur përsëri… dhe përsëri”, thotë automeni i njohur në YouTube, si Shmee150.

Fatmirësisht, për t’ia kursyer atij ditën dhe për ta nxjerrur nga aty përkujdeset shoku i tij Gregb, duke e tërhequr me një G63 AMG 6X6.

Nëse keni qejf ta shihni një GTR duke u trajtuar si një mbretëreshë garash, kanali i Shmee150 nuk është për ju.

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close