SHENDETI

Disa mënyra se si të flini më mirë gjatë dimrit

Të kesh një gjumë të mirë netëve të dimrit duket se nuk ka asnjë problem.

Në fund të fundit është sezoni i netëve të gjata, batanijeve komode, dhe e zhurmës së zjarrit, njofton Klan Kosova.

Për të gjitha këto arsye dimri dhe gjumi mund të shkojnë së bashku mirë por jo te të gjithë njerëzit.

Nëse jeni nga këta persona atëherë ne po ju paraqesim disa metoda se si të bëni një gjumë më të mirë netëve të gjata të dimrit.

Kur zgjoheni në mëngjes merrni dritën e mjaftueshme

Ore dore Rolex

Bëni një shëtitje pas darkës

Rezistoni pijes

Mos i bëni ushtrimet shkel e shko

Keni kujdes sa hani

Mundoheni të parandaloni gripin

Mos pini alkool para gjumit

Mos u stresoni

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close