FUNLAJME

Komentuesi me shaka Haradinajt : Mbylli frizerkat se na mytën si kazinot!

Një komentues ka dhënë një koment mjaft qesharak dhe interesant, në një nga lajmet që vijnë së fundmi për mbylljen e kazinove në nivel vend.

Komentuesi e ka shfrytëzuar këtë lajm për të bërë një koment interesant, të cilin me shumë humor e bënë në lajmin e dhënë.

Por këtë herë është fjala për frizerkat, të cilat komentuesi i kërkon me humor Haradinajt t’i mbyllë.

“O edhe frizerkat mbyllni sa ma shpejt se edhe ato njojt si kazinot na fiken” shkruan me shaka komentuesi në këtë lajm.

Ore dore Rolex

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close