FEJA

Duaja që bënte Profeti alejhi selam

Duaja që bënte Profeti alejhi selam

Prej duave (lutjeve) qe bente Profeti (alejhi selam) ishin edhe keto fjale:“O Zot! Kerkoj te me ruash nga fqinji i lig. Nga gruaja qe i thinje floket e mia para se tu vije koha. Prej femijes qe kerkon te jete epror.Nga ajo pasuri qe mund te behet denim per mua dhe nga shoku dredhak, qe syte e tij me shohin dhe zemra e tij pergjon.Nese sheh nje te mire tek une e gropos, e nese sheh nje te keqe e perhap.”Senedin e ketij hadithi e ka konsideruar te mire shejh Albani ne librin:“Vargu i haditheve te sakta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close