LAJME

Përgatituni mire, po na pret dimri më i ftohtë në 8 vitet e fundit

na pret dimëri me i ftoht në tetë vitet e fundit.

Temperaturat e ulëta pritet të mbizotërojnë në gjithë Evropën gjatë tetorit dhe nëntorit, kurse në dhjetor do të ngritën sërish, kanë njoftuar meteorologët amerikanë.

Në jug të Evropës gjatë tetorit e deri në dhjetor pritet të jetë më nxehtë se që zakonisht është

Në Britani të Madhe, në pjesën veriore të Evropës dhe në jug të Skandinavisë pritet të ketë reshje, e në jug të Evropës do të jetë më thatë.

Meteorologu amerikan Todd Craëford, thotë se pjesa e madhe e Evropës veriore gjatë janarit dhe shkurtit do të kaplohet nga të ftohtit ekstrem, që do konsiderohet si dimri më i ftohtë në tetë vitet e fundit.

Ore dore Rolex

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close