LAJMEPOLITIKE

PROKURORIA NIS HETIMET NDAJ RAMIZ KELMENDIT, Për veprën penale “Cenim i përcaktimit të lirë të votuesve”.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinion se, ka nisur hetimet ndaj Ramiz Kelmendit pasi deklaratave të tij se ka kërkuar votat nga të punësuarit në kompaninë e tij.

Sipas prokurorisë rasti është iniciuar rastin lidhur me veprën penale “Cenim i përcaktimit të lirë të votuesve”.

“Pas deklaratave publike të biznesmenit, R.K., i cili është duke kërkuar votën nga të punësuarit në kompaninë e tij, me qëllim të favorizimit dhe votimit për njërën nga partitë politike të Kosovës, ka ndërmarrë veprime përkatëse hetimore, duke e iniciuar si rast paraprak penal, lidhur me veprën penale “Cenimi i përcaktimit të lirë të votuesve” nga neni 210 të KPK-së”, thuhet në njoftimin e prokurorisë.

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close