FAMILJESHENDETI

Arsim Kastrati djali i vetëm i dëshmorit ka nevojë për ndihmën tonë

Arsim Kastrati është në gjendje të rëndë shëndetësore.

Djali i vetëm i familjes së dëshmorit Esat Kastrati, nga fshati Zatriq i Komunës së Rahovecit ka nevojë për trajtim jashtë vendit dhe kostoja e trajtimit është 72 mijë euro dhe është i papërballueshëm për familjen.

Familja e Arsimit bën thirrje tek të gjithë ata që kanë mundësi të ndihmojnë për shërimin e tij.

Motra Merita Kastrati, ka publikuar një xhirollogari ku mund të jepni ndihmën tuaj.

XK051505010001748593.

Ore dore Rolex

Postimi i plotë:

https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=763398547422049&id=100012557325320

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close