LAJMEPOLITIKE

NUMËROHEN MBI 40 PËR QIND TË VOTAVE: GARË E NGUSHTË NDËRMJET LDK DHE VV

Janë numëruar mbi 40 për qind të votave nga zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, nga të cilat prin LDK me 25 për qind të votave të fituara, ndërkaq Vetëvendosje ndodhet e dyta me 24 për qind të votave të fituara.

Nga 41.26 për qind të votave të numëruara nga KQZ, LDK numëron 77 mijë vota të fituara ndërkaq Vetëvendosje ka 73 mijë vota të fituara.

PDK ndodhet në vendin e tretë me 70 mijë vota të fituara.

Në vendin e katërt ndodhet koalicioni AAK-PSD me 13 për qind të votave të fituara, apo përkthyer në përqindje – 12.66 për qind. 

Ore dore Rolex

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close