LAJMEPOLITIKE

Skandaloze: Ja si bëhet shitblerja e votës nga aktivistët e AAK-s në Istog?

Dukuria e shitblerjes së votës duket se po merr përmasa të mëdha dhe po e dëmton imazhin e mirë të zgjedhjeve të 6 tetorit në Repbulikën e Kosovës.

Një lexues nga komuna e Istogut i ka dërguar redaksisë fotografi të komunikimit ne rrejtin social Facebook ku shihet biseda mes shitësit të votës dhe blerësit, përkatësisht aktivistit partiak që ka marrë për obligim nga partia të bëjë tregti me votat e zgjedhjeve nacionale.

Nga komunikimi përmes rrejtit social del se aktiviste të AAK-së janë vënë në aksion të kontrabanditmit të votave për zgjedhjet nacionale të 6 Tetorit që sot po mbahen në Kosovë.

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close