LAJMEPOLITIKE
Trendi

Voton 109 vjeçarja nga Prizreni, votuesja më e vjetër deri më tani

Deri më tani është votuesja më e moshuar që ka kryer këtë obiligim qytetarë, raporton GazetaBlic.

Është thënë se deri tash janë evidentua 47 raste të asistimit të votuesve nga anëtarët e Këshillit të Vendvotimit.

Sipas Rrjetit të Organizatave “Demokracia në Veprim” bërja publike e votës ka ndodhur në 23 raste në 21 vendvotime, ndërsa pesë raste janë evidentuar kur votuesi ka futur më shumë se një fletëvotim në kuti dhe dy raste të votimit më shumë se një herë.

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close