LAJMEPOLITIKE

Kosnett: Fuqia më e madhe e Kosovës është populli

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Philip Kosnett, ka takuar fermerët lokalë të cilët përdorin teknologjinë e gjelbër në veri të Kosovës.

Ai ka thënë se fuqia më e madhe e Kosovës është populli i saj.

“Shndërrimi i bimëve të egra në vajra esenciale është një proces i ngadaltë dhe i ndërlikuar. Kështu është edhe ndërtimi i demokracisë gjithëpërfshirëse në një vend si Kosova. Por suksesi do të sjellë përfitime për brezat që vijnë” tha Kosnett ne faqen e ti të Facebook.

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close