FAMILJE

Motra e dëshmorit Adnan Shyti nga Oshlani i Vushtrrisë ka nevojë për ndihmën tonë

Mexhide Shyti Dautaj vuan nga një problem në mushkëri dhe ka nevojë urgjente për trajtim jasht vendit.

Në rrjete social është drejtuar edhe një apel për të ndihmuar Mexhiden, që është edhe motra e dëshmorit Adnan Shyti nga Vushtrria.

Të interesuarit dhe vullnetmirët mund të kontaktojnë në këtë numër telefoni +383 49 244 307.

Apel për ndihmë për Mexhide Shyti Dautaj motra e Dëshmorit të Kombit Adnan Shyti është në gjendje shumë të rënd shëndetsore .

Ore dore Rolex

Artikujt te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close